Aanbod

Volg Amse op Facebook– Instagram

Kevin Amse valt te boeken als podiumdichter. Dit kan zowel solo als met het collectief ‘Slambacht’. Hij schrijft op maat gemaakte teksten en staat open voor verscheidene projecten. Je kan hem tevens boeken als presentator. Zo presenteert hij jaarlijks de finale van de grootste schrijfwedstrijd voor jongeren ‘Write Now’. Bovendien kan je Kevin boeken voor gesubsidieerde lezingen via het Vlaams Fonds der Letteren.

Ook voor vormingen kun je Amse boeken, en dit voor zowel privéles als langere trajecten. Hij kan rekenen op jarenlange ervaring in het onderwijs, bij vzw’s zoals Jeugd & Poëzie en Urban Woorden en als coach bij het traject Vers Geweld.

Vormingenaanbod
Bam! Poetry slam!
Slam poetry is een vorm van voordrachtspoëzie die de laatste jaren enorm populair geworden is. Ook in België is dit fenomeen groeiende.
De deelnemers aan de vorming leren hoe ze een slam poetry tekst schrijven en voordragen. Dit doen ze aan de hand van simpele en typische technieken die worden gebruikt bij slam. Aan het eind van de workshop heeft iedereen een afgewerkte tekst die ze ook voorgedragen hebben. Centraal staan hun eigen inbreng en verhaal.

De vorming wordt aangeboden voor adolescenten (12 – 18) en volwassenen (18 – …). Voor meer informatie m.b.t. de kostprijs, annulatie etc., zie de contactpagina.